Waarom bezoeken

3 thema's tijdens de Nationale Klimaat Expo

De klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte. Openbare ruimte, met name ook in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.

Honderden professionals komen samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving.

Het evenement is met name interessant als u werkzaam bent bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut.

Klimaatbestendige steden

Op de Nationale Klimaat Expo worden alle mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken. Zo vindt u onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang.

Tijdens een actueel lezingenprogramma worden visies en maatregelen besproken die de waterveiligheid en de openbare ruimte verbeteren en die ervoor zorgen dat veiligheid en leefbaarheid elkaar versterken.

Heel interessant om te bezoeken. Ik ben er de hele dag geweest en nog heb ik nog niet iedereen gesproken die ik had willen spreken, zoveel was er te bespreken.

Bezoeker editie 2022

De beurs geeft een prachtig overzicht met creatieve oplossingen, onder andere hoe je met regenwater in het stedelijke gebied om kunt gaan.

Unie van Waterschappen

Interessante, kleinschalige beurs, laagdrempelig (gratis!!), gespecialiseerd, perfect georganiseerd (ook voor de sprekers), interessante praatjes. Kortom, voor herhaling vatbaar.

Bezoeker editie 2022