Tree-O-Logic

Waar bomen groeien is leven en waar leven is, is groei. Dat maakt bomen waardevol voor de omgeving. Steeds meer gemeenten stellen zich een CO2-doel of willen klimaat adaptieve maatregelen toepassen. Zo moeten alle Nederlandse steden in 2050 klimaatneutraal zijn. Ambitieuze doelen, waarbij grondige kennis van bomen en hun baten cruciaal is. Tree-o-logic ondersteunt gemeenten bij duurzame beleidsontwikkeling, met het verrijken, ontsluiten en analyseren van boomdata én met objectief advies over effectieve inzet van bomen voor een evenwichtige klimaatbalans.

Onder andere hiervoor ontwikkelde Tree-o-logic de online tool Treedash®!: Dé oplossing voor het beheren, analyseren en presenteren van al uw boomdata, waaronder de bijdrage van bomen aan de klimaatdoelstellingen.

Daarnaast ontwikkelde Tree-o-logic de online tool Treeasset®: Assetmanagement in een handomdraai! Inzicht in, grip op en regie over het complete boombeheer. Voorbereiding, besluitvorming, uitvoering en toezicht: alles in één en dezelfde omgeving! Maar ook uw vergroeningsopgave in het kader van klimaatadaptatie kan in deze omgeving inzichtelijk worden gemaakt.

Meer weten? Bezoek ons op standnummer 2.05

Contact