Van Walraven (IKN)

Van Walraven is sinds 1968 een begrip in het leveren en verhuren van artikelen voor woningbouw, utiliteitsbouw, installatietechniek, industrie en grond-, weg- en waterbouw. Op onze uitgebreide website vindt u leidingsystemen, afvoerputten, opvoerstations, sanitair, bevestigingsmaterialen en nog veel meer.

Hoge kwaliteit

Als internationale leverancier met ruim 250 werknemers zorgen wij dat onze producten met zorg worden ingepakt en vervoerd. Om de hoge kwaliteit te handhaven vinden wij het van groot belang om naast de levering van de producten ook technisch advies te geven. Bij Van Walraven hebben wij een no-nonsense en open cultuur en doen wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Grootste assortiment

Als kenners van inframaterialen en installatiematerialen zetten wij ons iedere dag in om het assortiment op de website zo uitgebreid mogelijk te houden. Wij streven naar een zo compleet mogelijk assortiment met de beste bouwmaterialen waar onze focus ligt op uw behoefte. Met ruim 40.000 verschillende producten van sprinklers, dakbedekking, persoonlijke beschermingsmiddelen tot de catering in de bouwkeet is Van Walraven dé webshop voor bouwmaterialen.