HB Adviesbureau

HB Adviesbureau wijst u de weg naar een toekomstbestendige en leefbare omgeving.

Wie zijn wij

Sinds 1992 dragen onze enthousiaste adviseurs & ingenieurs bij aan de ontwikkeling en inrichting van de werk- en leefomgeving. Iedere dag proberen we alle kansen te pakken om nóg beter te kunnen inspelen op de complexe uitdagingen in onze leefomgeving; zoals wateroverlast, hittestress, en droogte.

Waar staan we voor

In elk project zoeken wij altijd naar maximale duurzaamheidsverbeteringen voor de leefomgeving. Want dát is waarvoor wij ons bed uitkomen! We geloven namelijk dat we voor één specifiek probleem een oplossing kunnen bedenken met meerdere positieve opbrengsten. We zoeken dan naar de oplossing die de meeste effecten oplevert voor klimaatadaptatie. Denk bijvoorbeeld aan een groen dak. Effectief tegen hittestress. Maar het zorgt ook voor meer biodiversiteit, minder wateroverlast, meer CO2 opslag en een betere leefkwaliteit. En natuurlijk gaan we voor kwaliteit binnen de technische oplossing.

Onze aanpak

De verschillende expertises hebben wij bij HB adviesbureau in huis. Onze enthousiaste adviseurs & ingenieurs werken nauw samen om de (openbare) leefomgeving beter bestand te maken tegen klimaatverandering met klimaat adaptieve oplossingen. Met elkaar en zeker ook met opdrachtgevers, bewoners en andere belanghebbenden. We durven andere keuzes te maken. Daarom bewandelen we niet altijd het bekende pad. Dat vraagt om creatieve denkers én doeners. Feedback gebruiken we om verder te komen. Want wat we vandaag leren, passen we morgen toe.

Onze opdrachtgevers

Wij spelen graag een belangrijke rol bij de ontwikkeling en of inrichting van de (gemeentelijke) werk- en leefomgeving, sport- en recreatieterreinen en natuurgebieden. Voor onze projecten op infra-, sport-, milieu- en natuurgebied hebben wij alle specialisten in huis; zo werken we met elkaar aan klimaatbestendige oplossingen.

Nieuwsgierig of wij ook uw uitdagingen aan kunnen? Kom dan naar onze stand om kennis te maken en ideeën uit te wisselen!

Wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met Inge Zuurbier, telefoonnummer 06 – 20391769.

Contact

Inge Zuurbier
E. i.zuurbier@hbadvies.nl
T. 06-20391769