Copier Water (IKN)

Met hard werken, een flinke dosis enthousiasme en een diepgewortelde no-nonsense instelling is Copier sinds 1997 uitgegroeid tot een allround partner, met ervaren adviseurs en ingenieurs voor de buitenruimte.

Regenwater beheer
In het afgelopen decennia is onder invloed van de verdrogingsproblematiek en de zorg voor natuur en milieu aandacht ontstaan voor het apart beheren van regenwater. De invloed en het ruimtebeslag van regenwater in de buitenruimte is dusdanig groot dat het inmiddels een belangrijk item is bij de beschouwing van elke ruimtelijke ontwikkeling. De controle over het regenwater van nu, en de bui van straks, is het belangrijkste ruimtelijke vraagstuk voor de komende jaren.

Copier heeft de kennis om de controle over het regenwater te behouden en in te passen in uw optimale buitenruimte middels slimme ontwerpen waarbij onze technische kennis ten diensten van de vormgeving wordt ingezet. Wij zijn in staat controle te houden over de robuuste systemen die nodig zijn door inzet van goed assetmanagement. Wij staan nooit voor verassingen, vanwege onze praktische benadering waarbij wij kennis borgen door frequente monitoring en registratie. Wij kijken (positief)kritisch naar de ontwerpen en ideeën van onze opdrachtgevers en nemen nooit klakkeloos iets over (omdat men het zo gewend is). Vooruitstrevendheid en innovatie gaan wij zeker niet uit de weg.