Van Berkel Biomassa & Bodemproducten

Groen afval met meerwaarde circulair inzetten, lokaal en duurzaam

Een groene leefomgeving is en blijft een belangrijk item. Steeds vaker wordt gezocht naar groene alternatieven voor bestaande 'grijze' toepassingen. Zo worden bijvoorbeeld grastegels gebruikt bij de aanleg van parkeerplaatsen en opritten. En zijn er groene alternatieven om onkruidgroei tegen te gaan.

Van Berkel Biomassa & Bodemproducten is gespecialiseerd in het vervaardigen van producten op circulaire basis. Lokaal duurzaam verwerkt en ingezet. Van bomenzand en teelaarde tot molmmest en keurcompost: het bedrijf levert een breed assortiment aan producten voor bodemoptimalisatie. Hoogwaardige producten voor groeiplaatsverbetering en bodembedekking. Zorgvuldig en circulair ontwikkeld en makkelijk verwerkbaar. De optimale oplossing voor de bodem. Denk daarbij aan het beperken van de uitspoeling van meststoffen, een betere waterhuishouding in de stedelijke omgeving en het vastleggen van CO2.

Van Berkel Biomassa & Bodemproducten is onderdeel van de Van Berkel Groep, een familiebedrijf van Brabantse bodem, dat sinds de oprichting in 1955 is uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele organisatie met ruim 240 medewerkers, negen locaties en een uitgebreid machinepark.

Contact