BT Nyloplast

BT Nyloplast, part of Tessenderlo Group, is een belangrijke schakel in het verbinden van ondergrondse drukloze leidingsystemen in een groot aantal Europese landen. Uit kunststofbuizen en -platen vervaardigt ons bedrijf diverse producten, waaronder T-stukken, verloopstukken, moffen, bochten, inspectieputten, kolken en aansluitingen voor beton en gres in vrijwel alle mogelijke vormen en diameters. Onze firma mag zich dan ook met trots een verbindingsspecialist noemen van uiteenlopende materialen.

BT Nyloplast speelt flexibel in op de wensen van zijn opdrachtgevers en komt samen met die opdrachtgevers vaak tot nieuwe ideeën, die snel tot leven worden gebracht in duurzame pvc-producten.

Onze zeer uitgebreide range hulpstukken voldoet aan vrijwel alle markteisen en is volledig toepasbaar in zowel traditionele als moderne systemen. De BT Nyloplast verbindingsstukken zijn naast grond, weg- en waterbouw voor velerlei specifieke toepassingsgebieden geschikt. De verbindingsstukken en straat- en trottoirkolken zijn toepasbaar op verschillende types kunststofbuis, zoals geribde, volwand- of meerlagenbuis en ook met beton en gres te verbinden. Door het op grote schaal toepassen van de "Thermo Moulding" en spuitgiet techniek en voortdurend te investeren in mensen en technologie behoort ons bedrijf intussen tot de grotere spelers op de Europese markt.