Vakbeurs Klimaat groeit verder als Nationale Klimaat Expo

Gepubliceerd op 08/11/2022

Nationale Klimaat Expo is een nieuw tweedaags evenement met een voor beurzenland unieke opzet die samenwerken stimuleert. Sleutelwoorden zijn duurzaam, circulair en innovatief, maar het gaat vooral over oplossingen.

Bezoekers geven aan behoefte daaraan te hebben. Ze zoeken naar totaaloplossingen, naar kennis delen en ervaringen uitwisselen. In de oorspronkelijke opzet (Vakbeurs Klimaat) stonden de producten en diensten meer verspreid over de beursvloer. Bij de Nationale Klimaat Expo presenteren de exposanten hun oplossingen samen met collega's uit de markt. Gezamenlijke oplossingen die helpen om openbare ruimte klimaatadaptief in te richten op het gebied van water, hitte en droogte.

Om de samenwerking te benadrukken heten stands niet langer 'stand', maar nemen exposanten deel in een paviljoen. Ze hebben de keuze uit 12, 24 of 48m2 ruimte om hun product of dienst te presenteren. Zij delen die ruimte dus zoveel mogelijk met collega's uit de markt. Bezoekers maken daardoor tijdens het evenement in meerdere paviljoens kennis met elkaar aanvullende producten en diensten.

De eerste bedrijven hebben zich al aangemeld en staan op 19-20 april 2023 in Expo Houten samen met collega-exposanten in een paviljoen. helpen om openbare ruimte klimaatadaptief in te richten op het gebied van water, hitte en droogte. Om de samenwerking te benadrukken heten stands niet langer 'stand', maar nemen exposanten deel in een paviljoen. Ze hebben de keuze uit 12, 24 of 48m2 ruimte om hun product of dienst te presenteren. Zij delen die ruimte dus zoveel mogelijk met collega's uit de markt. Bezoekers maken daardoor tijdens het evenement in meerdere paviljoens kennis met elkaar aanvullende producten en diensten. De eerste bedrijven hebben zich al aangemeld en staan op 19-20 april 2023 in Expo Houten samen met collega-exposanten in een paviljoen.


x

Vakbeurs Klimaat groeit verder als NKE